Over ons

Beste Lezer,

Graag willen wij u informeren over een wijziging binnen de Groene Kachel, uw leverancier voor houtpellets.
Wegens gezondheidsredenen is Kristof Vandeput helaas niet langer in de gelegenheid zijn werkzaamheden voort te zetten.
Daarom hebben wij met ingang van 1 september 2020 de Groene Kachel van de heer Vandeput overgenomen.
Deze bedrijfsovername brengt voor u als klant geen merkbare veranderingen met zich mee. Wij blijven het vertrouwde adres voor uw houtpellets en garanderen de service die u van de heer Vandeput gewend bent.

U kunt bij ons op donderdag van 14.00 uur - 18.00 uur, vrijdag van 10.00-16.00 uur en op zaterdag van 9.00-14.00 uur houtpellets afhalen, op het adres: Beringersteenweg 108, 3550 Zolder (Heusden-Zolder).
Daarnaast beschikken wij over de mogelijkheid om houtpellets bij u te bezorgen (we bezorgen geen losse zakken, wel volle pallets).
Ook houtpellets in bulk of in bigbags leveren we bij u thuis. Neem hierover vrijblijvend contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of email-adres.

Wij hopen van de Groene Kachel net zo'n succes te maken als Kristof gedaan heeft.

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met Anja Martens, 0031 6 5115 2112 , of info@groenekachel.be

Groeten en hopelijk tot ziens!

Sander, Koen en Anja Martens

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Daarnaast gebruiken we cookies zodat we je kunnen voorzien van relevante advertenties. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.