Houtpellets

Houtpellets zijn brokjes hout. Deze worden gemaakt van houtkrullen en zaagsel van onbewerkt schoon hout. Aan onze houtpellets worden geen lijmstoffen of ander chemisch materiaal toegevoegd. De houtpellets worden o.a. gebruikt voor het verwarmen van woningen, zwembaden, sauna’s en in de agrarische sector voor het opwarmen van water en stallen. Het voordeel van houtpellets is dat u bespaart op uw stookkosten en dat het beter is voor het milieu dan reguliere brandstof. Dit komt doordat er tijdens de verbranding evenveel co2 vrij komt als wat de boom heeft opgenomen. Al onze houtpellets voldoen aan de hoogste eisen van DINplus.

Houtpellets los gestort

Wist u dat wij buiten het leveren van zakken houtpellets ook pellets in een silo en/of geblazen in een bulk kunnen leveren? Deze pellets worden dmv een lange flexibele slang in uw bulk geblazen. Al onze auto’s waarmee wij de pellets komen brengen zijn voorzien van stofzuiger. Hiermee kunnen wij de stof die vrijkomt bij het blazen van de houtpellets in de silo’s meteen afzuigen.

De pellets kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Ze kunnen gebruikt worden om uw woonhuis mee te verwarmen, maar ook In de agrarische sector voor het opwarmen van water en de  stallen.  Ook kunt u er uw sauna of zwembad mee verwarmen. Het voordeel van de los gestorte pellets is dat het systeem ook geautomatiseerd kan worden, en u niet meer met losse zakken hoeft te slepen.

Indien u meer informatie wenst over de mogelijkheden en/of de prijzen dan kunt u contact opnemen via info@groenekachel.be of kunt u bellen met 0032 11 10 01 53 of mobiel via +31.6 51152112

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Daarnaast gebruiken we cookies zodat we je kunnen voorzien van relevante advertenties. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.