Mobiele Silo

Mobiele Silo's

OP DIT MOMENT ZIJN HELAAS AL ONZE MOBIELE SILO'S IN OMLOOP EN HANTEREN WIJ EEN WACHTLIJST. 
Als u op de wachtlijst wilt komen kunt u ons een mail sturen met uw gegevens. Zodra er weer een silo beschikbaar is, is de eerst de eerstvolgende aan de beurt.
Wij kunnen echter geen termijn noemen wanneer ze weer beschikbaar zullen zijn. 
Excuses voor het ongemak!

Wij bieden u de mogelijkheid om onze mobiele pelletsilo's in bruikleen te nemen. Wij komen de pelletsilo's met 900 kilo aan houtpellets bij u leveren. Zodra de silo leeg is, stuurt u ons een email en wij zorgen dat de silo gewisseld wordt tegen een volle silo. Hiervoor betaald u een eenmalige borg aan ons. Naast de borg betaald u de prijs van onze houtpellets.

Deze pelletsilo's hebben een afmeting van:

  • 2.20 meter hoog
  • 1.20 meter breed
  • 1.10 meter diep

Het grote voordeel van deze silo is dat deze buiten geplaats kan worden. Via een eenvoudig aftap-systeem vult u eenvoudig een emmer met houtpellets uit de pelletsilo.

Het systeem is te vergelijken met houtpellets in zakgoed, maar dan zonder plastic afval. Daarnaast bent u niet gebonden aan de standaard hoeveelheden houtpellets per zak, omdat u zelf bepaald met hoeveel kilo houtpellets u uw emmer vult.

De silo's mogen alleen door ons gevuld worden, met houtpellets van Groene Kachel. Voor het gebruik van de mobiele pelletsilo.betaalt u een eenmalige borg van € 200,-

Indien u een mobiele pelletsilo van ons in bruikleen wenst te nemen, stuurt u een email naar: info@groenekachel.be Wij sturen u dan per mail nadere informatie toe.

 

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Daarnaast gebruiken we cookies zodat we je kunnen voorzien van relevante advertenties. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.