Pellet Kachels

Bent u op zoek naar een pelletkachel voor in uw woning?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een pelletkachel heeft het voordeel van een houtkachel. De ruimte waar de kachel staat is snel op temperatuur, u ruikt de geur van gestookt hout en u ziet het mooie/levende vuur in uw kachel. Maar een pelletkachel heeft niet het nadeel van een houtkachel. U hoeft geen houtblokken op het vuur te gooien, want een pelletkachel is volledig geautomatiseerd.

De kachel heeft een voorraadbunker waarmee u weer de nodige uren of dagen kunt stoken (afhankelijk natuurlijk van de isolatie van uw woning, de grootte van de ruimte, de hoogte van de temperatuur enz). De pelletkachels hebben een lager verbruik dan houtkachels, maar ook lager dan olie of gas gestookte verwarmingssystemen. Daarnaast zijn houtpellets CO2 neutraal, waardoor het nog beter is voor het milieu ook.

Hieronder een kleine impressie uit ons aanbod. Kom vrijblijvend een kijken nemen in onze showroom. Wij staan u graag te woord.

Foco

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Daarnaast gebruiken we cookies zodat we je kunnen voorzien van relevante advertenties. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.