De green energy houtpellets: Door het hardhout heeft de pellet een zeer hoog rendement.

Wegens grote drukte via onze webshop kunt u tijdelijk niet online bestellen.

Onze winkel is wel gewoon geopend op zaterdag

van 10.00 tot 16.00 uur!

Waarom Groene Kachel?

Openingstijden:

In september zijn wij geopend op
zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur

 

Webshop

Via de webshop kunt u eenvoudig uw houtpellets reserveren zodat ze klaar liggen bij het afhalen of u kunt ze bestellen voor thuisbezorgen. U kunt eenvoudig online betalen of bij afhalen met pin.

Direct naar de shop

Thuis bezorgen

U kunt uw houtpellets ook thuis laten bezorgen dit kan vanaf afname van één pallet. De houtpellets worden in overleg op een passend tijdstip geleverd. De leveringskosten per levering zijn vanaf € 50,00 en wordt ingedeeld in meerdere postcode ringen. Voor meer informatie over de levering

klik hier

Over Groene Kachel

Graag willen wij u informeren over een wijziging binnen de Groene Kachel, uw leverancier voor houtpellets. Wegens gezondheidsredenen is Kristof Vandeput helaas niet langer in de gelegenheid zijn werkzaamheden voort te zetten. Daarom hebben wij met ingang van 1 september 2020 de Groene Kachel van de heer Vandeput overgenomen. Deze bedrijfsovername brengt voor u als klant geen merkbare veranderingen met zich mee. Wij blijven het vertrouwde adres voor uw houtpellets en garanderen de service die u van de heer Vandeput gewend bent.

Meer over ons

Onze locatie:

Gebruik Vlinderstraat 17/1 voor uw navigatie

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Daarnaast gebruiken we cookies zodat we je kunnen voorzien van relevante advertenties. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.