De green energy houtpellets: Door het hardhout heeft de pellet een zeer hoog rendement.

Bespaar in stookkosten met houtpellets!

Waarom Groene Kachel?

Nieuws: Zomersluiting

Zaterdag 26 juni is onze laatste dag voor onze zomersluiting. Wij zijn gesloten in de maanden juli en augustus. Vrijdag 3 september staan wij weer voor u klaar.

Wij blijven wel bereikbaar via email en telefoon!

Lees meer

Webshop

Via de webshop kunt u eenvoudig uw houtpellets reserveren zodat ze klaar liggen bij het afhalen of u kunt ze bestellen voor thuisbezorgen. U kunt eenvoudig online betalen of bij afhalen met pin.

Direct naar de shop

Thuis bezorgen

U kunt uw houtpellets ook thuis laten bezorgen dit kan vanaf afname van één pallet. De houtpellets worden in overleg op een passend tijdstip geleverd. De leveringskosten per levering zijn € 40,00. Voor meer informatie over de levering

klik hier

Over Groene Kachel

Graag willen wij u informeren over een wijziging binnen de Groene Kachel, uw leverancier voor houtpellets. Wegens gezondheidsredenen is Kristof Vandeput helaas niet langer in de gelegenheid zijn werkzaamheden voort te zetten. Daarom hebben wij met ingang van 1 september 2020 de Groene Kachel van de heer Vandeput overgenomen. Deze bedrijfsovername brengt voor u als klant geen merkbare veranderingen met zich mee. Wij blijven het vertrouwde adres voor uw houtpellets en garanderen de service die u van de heer Vandeput gewend bent.

Meer over ons

Onze locatie:

Gebruik Vlinderstraat 17/1 voor uw navigatie

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Daarnaast gebruiken we cookies zodat we je kunnen voorzien van relevante advertenties. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.