Logo Sommetfire

 

   knop surdiac zurich  knop surdiac lyon
 knop arolla knop surdiac dublin  knop surdiac dinant 

 

 

 

GESCHIEDENIS 

combustion-chamber-hydro1-139x300 

  Het verhaal begon toen Jean Luc Sommet, een vakman van de uit de stad van Chimay, België, zelf zijn eigen grills  ging maken, om daarna zijn vakmanschap te gebruiken om  gietijzeren kachels te maken voor de families die rond het vorstendom woonden.


Sommetfire zet deze traditie van hoge kwaliteits- en duurzame kachels voort met een hedendaags assortiment! Kijkt u zelf maar!

 

 TECHNOLOGIE

technologie ok

technologie2ok

LEGENDE

legende 

 knop top

 

 

 

 

 

 
   
  

zurich

 

Een moderne gietijzeren pelletkachel die uitgerust is met zijpanelen in staal of keramiek, en tevens beschikbaar in verschillende kleuren. Allen genieten ze van het "Air Systeem", een uitmuntende technologie die een topprestatie waarborgt. Het is tevens het beste wat u binnen het 10KW gamma zal aantreffen. De warme lucht kan gekanaliseerd worden. 

 

 

KLEUREN:

zurich kleur

 

defdiamante 
           zurich tt  
zurich kachels    zurich geg
       zurich top tt

 knop top

 

lyon

 

 

 lyon gewoon  

Poêle à pellet ovale avec panneaux latéraux en acier ou céramique, avec un choix de couleurs. Doté de la technologie «Air System» et des systèmes de commande de dernière génération. Puissance de 12kW et un grand réservoir à pellet contenant jusqu’à 24 kg. Disponible en version avec air canalisé.

 


De ovale pelletkachel is vervaardigd uit gietijzer , en uitgerust met laterale sierplaten uit keramiek, in verschillende kleuren. Het “air system” waarborgt een topprestatie. Een pelletreservoir van 24kg , 12kW vermogen en uiterst betrouwbaar . Bechikbaar met gekanaliseerde warme lucht.

 

 

 

KLEUREN:

lyon kleuren

 lyon geg ok                    lyon canalisatie tt 
                                   lyontt

 

 

 knop top

 

dublin

 

 

 

dublin kachels   
Elégant poêle à pellet hexagonal avec panneaux latéraux en acier ou céramique, avec un choix de couleurs. Doté de la technologie «Air System» et des systèmes de commande de dernière génération, Puissance de 12 kW, poids de 245 kg et un grand réservoir à pellet contenant jusqu’à 24 kg pour une longue autonomie.
 
 
 
Deze elegante zeshoekige pelletkachel , vervaardigd uit gietijzer weegt maar liefst 245kg , en is uitgerust met zijpanelen uit keramiek , en tevens beschikbaar in verschillende kleuren. Het “air system” waarborgt een topprestatie. Het pellet reservoir bedraagt maar liefst 24kg . 12kW vermogen.
 
    dublin geg ok

KLEUREN:

dublin kleur 

                                dublin tt

 knop top

 

 dinant

 

  Dit model past tegen elke muur en dit door zijn diepte van slechts 32cm. Heeft een gietijzeren struktuur en keramische zijpanelen in verschillende kleuren . Uiterst betrouwbaar beschikt deze pelletkachel over een vermogen van 10kW en biedt de mogelijkheid om te functioneren met gekanaliseerde warmte.

 


Modèle à poser contre un mur, avec une profondeur de seulement 32 centimètres. Corps de chauffe en fonte et panneaux latéraux en céramique, avec un choix de couleurs. Disponible avec système d’air canalisé. 

 

KLEUREN:

dinantkleur

    dinant kachel 
 gemma dinant gege 
                     dinant tt
                   dinant top tt

 

knop top 

 

arolla titel

 AROLLA-fuego1

GRIJS

Het AROLLA model is een strakke kachel en rond van vorm. Deze kachel wordt geleverd in basisconfiguratie van achterafvoer, biedt 10 kW vermogen en de technologie “Air System”.

 

zurich geg 

 

 

 

knop top