Houtbarbeque

 

PIZZAGRILL. De 4 seizoenen Barbecue .

Met één product op drie verschillende manieren  koken, gewoon geniaal.

Vandaag pizza, grill of braden aan het spit? Het is een absolute aanwinst, deze hout-brandende barbecue te organiseren die het mogelijk maakt echte gastronomische partijen met pizza en brood, gekookt op vuurvaste platen als in een echte houtgestookte oven, of zo u wilt, met vlees, vis, groenten en kaas goed geroosterd, of weer met vlees geroosterd op het spit.

 

 Geniet op een nieuwe  manier van de barbecue in de tuin.

Voorzien van een verrijdbare trolley, verplaatsbaar naar waar je wilt, zonder de noodzaak om een permanente structuur op te bouwen. De wagen heeft een zeer handig werkblad dat gemakkelijk kan worden gedemonteerd en aan de binnenkant van de wagen, samen met de andere accessoires die worden gegeven als de uitrustring bij de pizzagrill, worden weggeborgen. Hierdoor kan alles mooi samen opgeborgen worden in een kleine ruimte!

 

 Solide en sterk.

De pizzagrill is vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal of geëmailleerd staal, professionele vuurvaste materiaal ontwikkeld voor de open haard, en speciaal voor voedselbereidingen een corderiete  kookplaat, met als afmetingen  80x40 cm.